Voel je het ook?

Er hangt verandering in de lucht die om actie vraagt.

Je voelt al een tijdje dat je ‘iets’ anders wilt of ‘Iets’ anders wilt gaan doen. Op hetzelfde moment ervaar je ook dat ‘iets’ je tegenhoudt ‘ of je een ongemakkelijk gevoel geeft. Het lukt je maar niet om je vinger erop te leggen.

En dat klopt, want een gevoel kan je niet bedenken. Maar je lichaam kan het je wel laten ervaren.

Dat maakt je onrustig van binnen. Het is alsof je in een cirkel blijft draaien waar je nu uit wilt komen. Je bent klaar om die volgende stap te zetten.

De opzet van deze dag is om jou stap voor stap te begeleiden in het ervaren van waar je vast zit (dit noemt met STUCK) en welke nieuwe beweging MAG ONTSTAAN vanuit je lichaamsbewustzijn. De intentie is dus gericht op de toekomst en niet op het verleden en de oorzaken ervan.

Waar wil je écht (on)bewust naartoe? houdt die vraag je bezig? Dan ben je van harte welkom om mee in beweging te komen.

Hallo, ik ben Heinrike

lichaamsbewustzijn is mijn passie

Je mag me gerust omschrijven als een voelspriet. Dat was ik al als kind. Toen wist ik niet goed wat ik daarmee moest doen, nu zet ik het in om mee te voelen en te ervaren wat er echt in een lichaam leeft want het lichaam is het onderbewuste. Het pikt elke gedachte en emotie op zowel van jezelf als van je omgeving.

De grootste uitdaging is een onderscheid te maken tussen je eigen gedachten en emoties en die van anderen. Immers, resonantie werkt in beide richtingen. De omgeving heeft een impact op jou en jij hebt een impact op je omgeving.

Die kracht ga jij mee inzetten in deze workshop voor jezelf en voor anderen. En ik ben zo blij dat ik je daarin mag ondersteunen. Je hebt die kracht al, zeker weten, alleen ben jij je er nog niet helemaal bewust van.

Zet je mee de stap? Kom je mee in beweging? Dan begeleid ik je graag om de nieuwe wereld mee vorm te geven.

Wat levert het je op?

 • Back in flow

  Je bent weer in beweging en dit doet je creativiteit stromen. Je voelt de stroming en doordat je ervaren hebt wat het met je doet, neem je nu de stappen die nodig zijn om je wereld zelf vorm te geven.

 • Meer energie

  Door inzicht te krijgen in je STUCK en van daaruit de volgende beweging te maken, koppel je los van het vechten dat zoveel energie vraagt. Je komt in een nieuwe flow en dat geeft energie.

 • Innerlijke balans

  In de training zet je de volgende stap en wel vanuit je lichaamsbewustzijn, je persoonlijke muziekinstrument. Zo ontstaat er een nieuwe balans tussen hoofd, hart en wil die je innerlijke vrede geeft.

Hoe is de workshop opgebouwd?

Je lichaam werkt zoals een muziekinstrument. Het ervaart de vibraties die in de lucht hangen. Hoe bewuster jij je hiervan bent, hoe bewuster jij je eigen lichaam kan inzetten om een andere symfonie te spelen.

 • We starten met je persoonlijk lichaamsbewustzijn meer ruimte te geven, voor zover dat nog nodig is ;). Dit doen we door individuele bewustzijnsoefeningen voor de mind, het hart en je wil met doel ze op elkaar uit te lijnen.

 • Daarna gaan we elk individueel invoelen naar onze persoonlijke STUCK op dit moment in de tijd.

 • Van daaruit gaan we in groep samenwerken om te zien welke NIEUWE WAARACHTIGE BEWEGING mag ontstaan en wat ze nodig heeft. Dit brengt je nieuwe inzichten over wat er in je leven mag gebeuren.

 • Tot slot is er de mogelijkheid om te werken rond een specifieke situatie waarin je inzicht wilt krijgen. In kleine groepjes luisteren, kijken, voelen en bewegen we om de nieuwe beweging te laten ontstaan.

Ga je ervoor?

Dan vind je hier de praktische informatie

 • Data

  Vrijdag 27 januari 2023 of
  Vrijdag 28 april 2023

  van 10:00 tot 17:00u

 • Locatie

  Sarafijn Centrum

  Ten Halvelaan z/n,
  2980 Zoersel

Deelnameprijs

En ja, het wordt een verrijkende dag voor je

Deelnameprijs voor deze workshop bedraagt 450 euro inclusief BTW.

Inbegrepen zijn de opleiding, begeleiding, drank en versnapering en een gezonde lunch. .

Maximaal 5 deelnemers.